Naš tim čine članovi porodice, koji su stručnjaci iz različitih oblasti: predškolske pedagogije,ekološke pedagogije, sistemske psihoterapije, Mindfulness-a, Pozitivne discipline…Realizujemo naše aktivnosti u okviru udruženja za decu, mlade i porodicu Mindful centra kao i Familylab-a Srbije, koja je deo međunarodne asocijacije Familylab, organizacije koja svoj rad zasniva na principima rada danskog terapeuta Jespera Jula.

Zorica Laković

Zorica je diplomirani predškolski pedagog,  poseduje preko 35 godina radnog iskustva u oblasti predškolske pedagogije, a tokom svoje karijere radila je i kao vaspitač,  stručni saradnik u više od 30 vrtića predškolske ustanove “Radosno detinjstvo”,kao rukovodilac Pedagoške jedinice i Pedagoško psihološke službe. U svom radu usmerila se na programe koji su se bavili temama dečijeg samopoštovanja, ekološkog programa N.N. Veresova “Mi smo Zemljani”, a autor je i realizator programa stručnog usavršavanja za vaspitače: “ Galerija kao vrtić”, “Društvena sredina mesto za razvoj i učenje”, koautor je: “Zbrike ekoloških aktivnosti”. Zajedno sa svojim ćerkama Ivanom i Vesnom,  jedan je od osnivača udruženja Mindful centar.  Smatra sebe i dalje veoma otvorenom za nova saznanja iz oblasti predškolske pedagogije  i veruje u kontinuirano obrazovanje i učenje. U svoje slobodno vreme voli da proučava istoriju. Živi i radi u Novom Sadu.

Vesna Laković

Vesna LakovicVesna je dipomirani pedagog, master menadžer u obrazovanju, sertifikovani internacionalni voditelj programa Mindfulness Matters za decu i mlade po metodi Eline Snel, kao i Mindfulness voditelj za odrasle.
Koordinatorka je na projektu Peace revolution Srbija svetske mirovne organizacije World Peace Intiative sa Tajlanda u okviru koje se bavi promocijom mindfulness-a i meditacije. U okviru Familylab Srbije članice svetske asocijacije Familylab radi kao obrazovni koordinator, zajedno sa sestrom Ivanom Muškinjom.
Autor je različitih treninga, radionica iz oblasti ličnog razvoja, mentalnog zdravlja i neformalnog obrazovanja u radu sa decom, mladima i odraslima. Bavljenje pedagogijom i obrazovanjem smatra “porodičnom tradicijom”, s obzirom na usmerenja njene mame, sestre ali i starijih generacija u porodici-bake učiteljice, dede nastavnika matematike, strica, tetke profesora na fakultetu. Živi i radi u Novom Sadu.