Loading Events

« All Events

Virtual Event

Lične granice granice i šta raditi sa njima

webinari

Lične granice

i šta raditi sa njima

Virtual Event

March 22, 2021 @ 8:00 pm 9:00 pm CET

€10 (RSD 1000)

Webinar je organizovan u formi predavanja sa smernicama, preporukama i tehnikama za rad sa prostorom za vaša pitanja, komentare i povratne informacije.

Na ovom webinaru pričaćemo o tome šta su lične granice,koji su načini kako ih možemo najpre osvestiti a zatim i jasno iskazati u odnosima uz pomoć praksi Mindfulness-a i Samo-saosećanja.


Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Lične granice granice
Na ovom webinaru pričaćemo o tome šta su lične granice,koji su načini kako ih možemo najpre osvestiti a zatim i jasno iskazati u odnosima uz pomoć praksi Mindfulness i Samo-saosećanja
10,00
Unlimited

Ako želite da nam se pridružite, pošaljite mi mejl na vesna@mindfulnesscorner.com ili popunite prijavu za učešće.

Vesna Laković van Kempen

Po obrazovanju sam diplomirani pedagog, master menadžer u obrazovanju. Od svoje 17-te godine uključena sam u rad nevladinog sektora kroz rad sa vulnerabilnim grupama, angažovana u oblastima mentalnog zdravlja, neformalnog obrazovanja na nacionalnom i internacionalnom nivou.

2015. sam ušla u preduzetničke vode i osnovala Mindfulness centar u okviru kog sam vodila treninge svesne pažnje, radionice i programe za decu, mlade i odrasle u Srbiji i regionu. Završila sam obuku za Mindfulness trenera u Sloveniji 2015., a godinu kasnije sam postala i Mindfulness trener za decu i mlade sa praksom zasnovanom na metodi Mindfulness Matters autorke Eline Snel. Jedna sam od prvih trenera Mindfulness-a za odrasle u našoj zemlji, a prvi sam sertifikovani trener za decu i tinejdžere u Srbiji.

>
Copy link