Počinje sa radom Mindfulness klub!

Naši učesnici Mindfulness programa su često posle treninga i radionica veoma motivisani da nastave sa Mindfulness praksom u svakodnevnom životu, često nam pišu sa pitanjima, komentarima o knjigama koje su pročitali, ili dele svoje utiske o njihovim iskustvima iz prakse.  U više navrata učesnici su izrazli želju da se okupljaju i zajedno treniraju svoju pažnju i vežbaju primenu Mindfulness prakse u različitim oblastima njihovog života- upravo odatle se rodila ideja o Mindfulness klubu!

Sa preseljenjem u naš novi prostor, odlučili smo da zamisao koju smo već dugo imali sprovedemo u delo, stoga smo započeli naš Mindfulness klub! Mesto okupljanja svih bivših i sadašnji učesnika naših programa u cilju nastavka njihove redovne prakse, razvoja motivacije i razmene iskustava, izazova sa kojima se suočavaju. Verujemo da ćemo na ovaj način podstaći ne samo naše nekadašnje učesnike već i osobe koje žele da se upoznaju sa Mindfulness  da nam se pridruže i načine Mindfulness praksu svojim životnim stilom.

Susreti će biti svake srede od 20:30-21:30h u prostorijama Mindful centra u ulici Banović Strahinje br. 18. Svakog meseca bavićemo se različitim temama iz oblasti Mindfulness-a, kao što su emocije, komunikacija, stres, pažnja i koncentracija, međuljudski odnosi itd. Trudićemo se da u Mindfulness klubu ugostimo predavače, trenere i stručnjake iz različitih uzajmno poštujućih pravaca koji će obogatiti naše znanje i iskustvo sa novim pogledima i shvatanjima. Mesec februar započinjemo sa osnovnim formalnim Mindfulness vežbama treniranja naše pažnje,u cilju „osveženja“ iskustva naših učesnika.

Prijave za učešće u Mindfulness klubu su obavezne i neophodno je da pošaljete prijavu na našu email adresu: mindful.kutak@gmail.com ili putem stranice aktivnosti na našem sajtu.

Da bismo funkcionisanje kluba učinili održivim, potrebno je da učešće na susretima Mindfulness kluba platite simboličnom donacijom od 200 dinara ukoliko je broj učesnika pet, ukoliko je broj učesnika veći od deset, donacija iznosi 100 dinara. Za trenutne učesnike osmonedeljnog Mindfulness programa  učešče je besplatno kao i za učesnike do 25 godina.

You may also like

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Share via
Copy link
Powered by Social Snap